Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. srpna 2012
Špagety Solferino se sójovými kostkami
Uvaříme těstoviny (špagety) a současně si připravíme sójové kostky podle návodu. Pokrájíme cibuli a zpěníme na oleji. Přidáme 200 g spařených a oloupaných rajčat, 100 g na plátky nakrájených žampiónů a připravené sójové kostky. Orestujeme, zalijeme vývarem a 20 minut podusíme. Nakonec přidáme 2 polévkové lžíce kečupu a česnekovou sůl. Podáváme se špagetami a posypeme strouhaným tvrdým sýrem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat