Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. dubna 2012
Prokládaná fašírka
Mleté maso smícháme s vejcem, osolíme, opepříme, ochutíme provensálským kořením, zahustíme podle potřeby strouhankou. Vypracované těsto rozetřeme na vymazaný alobal, poklademe po celé délce proužky nakrájeného syrového vepřového masa a posypeme 2 nakrájenými cibulkami a feferonkou orestovanými na oleji. Zabalíme do alobalu a upečeme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat