Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
4. dubna 2012
Masová pomazánka na topinky
1 kg paprik, 1 kg rajčat, 3 větší cibule, 3
feferonky, 5 str.česneku, vepřová konzerva, hovězí konzerva, olej ,sůl
Zeleninu
pomeleme, nakrájenou cibuli na oleji osmahneme. Přidáme papriku a rajčata a na
mírném ohni svaříme. Nakonec přidáme maso z konzerv a po promíchání-plníme do
menších sklenic a zavaříme.
Žádné komentáře:
Okomentovat