Na sádle necháme
zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájené houby, rajčata,
papriky a kostku Masoxu. Za častého míchání dusíme pod pokličkou asi 20 minut.
Před dokončením přidáme kečup, hořčici, sojovou omáčku a dochutíme. Topinky opečené nasucho
potřeme česnekem a hořčicí, položíme plátky šunky, pokryjeme a směsí a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat