4 pstruzi nebo siveni, sůl, mletý bílý pepř, rostlinný olej, 4 vejce, nadrobno nasekaná zelená petrželová nať, 100 g tvrdého sýra, citronová šťáva
Vykuchané a očištěné pstruhy nebo siveny důkladně omyjeme, osušíme, osolíme, okořeníme mletým bílým pepřem a opékáme na rozehřátém rostlinném oleji. Těsně před dopečením přidáme k pstruhům vejce, která jsme rozšlehali spolu s nadrobno nasekanou zelenou petrželovou natí a solí. Pstruhy nebo siveny s vejci spolu zapečeme. Hotové posypeme strouhaným tvrdým sýrem a pokapeme citronovou šťávou.
Vykuchané a očištěné pstruhy nebo siveny důkladně omyjeme, osušíme, osolíme, okořeníme mletým bílým pepřem a opékáme na rozehřátém rostlinném oleji. Těsně před dopečením přidáme k pstruhům vejce, která jsme rozšlehali spolu s nadrobno nasekanou zelenou petrželovou natí a solí. Pstruhy nebo siveny s vejci spolu zapečeme. Hotové posypeme strouhaným tvrdým sýrem a pokapeme citronovou šťávou.
Žádné komentáře:
Okomentovat