24. června 2010

Smetanová bramborová kaše

1,5 kg brambor, 1oo gramů másla, 3 vaječné žloutky, smetana,mléko, sůl, 0,75 kg kuřecího masa, 4 cibule o průměru 5 cm, koření dle chuti, může být jakékoliv, olivový olej
Po uvaření brambor vypracujeme bramborou kaši. Nejdříve přidáme máslo, vaječné žloutky, smetanu a mléko. Kaši osolíme dle chuti. Mezitím si na jedné pánvi osmahneme kuřecí maso a dochutíme ho kořením dle chuti. Na druhé pánvi mezitím osmahneme cibulku,lehce osolíme a můžeme nechat trochu osmahnout s trochou mleté sladké papriky. Poté co máme všechny tyto věci připravené, vše v jednom hrnci. Po důkladném promíchání podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat