Zvolený druh masa nakrájený na kostičky vložíme na oleji osmaženou cibulku, osmahneme, zaprášíme mletou paprikou a zalijeme cca 2 dl kečupu. Mícháme a když se začne směs chytat ke dnu nádoby (nepálit), zalijeme horkým vývarem z masoxu. Přisolíme, opepříme. Maso se vaří do měkka (doba podle druhu použitého masa). Ke konci zahustíme bramborovou kaší v prášku a přidáme majoránku. Cca dvě-tři minuty dovaříme. Na talíř s omáčkou dáme jednu lžíci tatarské omáčky. Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat