Nakrájet hlávkové zelí na nudličky, posolit a vařit doměkka, kyselé zelí propláchnout vodou a také vařit doměkka. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme na kostky pokrájený sálám nebo klobásu, lehce osmahneme pak přidáme uvařené maso popř. bůček a přimícháme koření. Až je měkké obojí zelí, smícháme je dohromady a přidáme osmahlé maso s kořením, necháme převařit a podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. dubna 2010
Polská specialita
menší hlávka bílého zelí (1 kg ), 1 kg kyselého zelí, vepřové žebro, uzené žebro nebo bůček, hovězí maso (kližka atd.), salám nebo klobása, cibule, bobkový list, nové koření, pepř,sůl, kmín, vegeta, 1 rajský protlak, červená paprika, 1 gulášová kostka nebo koření do bigosu,sádlo, sušený nebo čerstvý česnek
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat