Maso pokrájíme na nudličky. Smícháme maso a veškeré ingredience a vytvořime směs. Necháme 24 hodin uležet v chladu. Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran menší placičky.Jako přílohu podáváme: vařené brambory, opečené brambory, hranolky, krokety, pečivo. Výborné je to jak teplé tak studené!
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. dubna 2010
Masové placky
40 dkg vepřového nebo kuřecího masa,2 celé vejce,1 polév.lžíce worchestrové omáčky,3-4 polév.lžíce škrobu,4-5 polév.lžíce oleje,2 polév.lžíce kečupu,1 lžička magi,1 lžička sladké papriky,1 lžička kari, 1 lžička soli,1/2 lžičky pálivé papriky,1/2 lžičky pepře,4 menší cibule nakrájet na kolečka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat