Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. srpna 2012
Letní polévka
Podusíme zelenou cibulku a jemně nakrájený pórek na oleji. Přidáme jedno nakrájené rajče, sojovou omáčku a majoránku. Jemně osolíme a opepříme. Podlejeme vodou a přivedeme k varu. Poté přidáme lžičku misa a cca 2 minuty vaříme. Do hotové polévky nakrájíme na kostičky čerstvou okurku a nasekanou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat