Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. května 2012
Sloní žrádlo-recept
500 g měkkého salámu, 2
kyselé okurky, malá majolka, větší cibule, necelá lžíce chilli koření, lžíce
kečupu, lžíce octa, lžíce oleje, 4
kostky cukru
Nakrájíme salám, okurky a cibuli. Zahřejeme (ale
nevaříme) kečup, ocet, olej a cukr. Přidáme chilli koření a majolku, vše promícháme. Mažeme na nakrájenou večku.
Žádné komentáře:
Okomentovat