100 g černých oliv ,2 stroužky
česneku, 6 středně velkých masitých rajčat ,375 g špaget ,sůl, pepř ,200 g
tuňáka, přírodně naloženého, 4 lžíce oleje ,2 lžíce kaparů , lžíce sekané
bazalky
Olivy rozpůlíme a zbavíme
semen. Česnek utřeme. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen a
dužinu usekáme. Mezitím dáme vařit špagety. Maso z tuňáka dáme okapat a
potrháme. Rozehřejeme olej. Přidáme rajčata, česnek, sůl a pepř a za míchání
4-5 minut povaříme. Pak přidáme olivy, tuňáka a kapary a prohřejeme. Špagety
scedíme, necháme okapat a promícháme s ragú. Sypeme sekanou bazalkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat