24. září 2010

Pstruh na víně

4 porce vykoštěného pstruha, 2 dcl bílého vína, červenou papriku, zelenou papriku, 2 stonky řapíkatého celeru, balení Maggi Harmonie Chuti, červená cibule, balení Maggi Omáčky Boloňské, balení zakysané smetany
Vykostěného pstruha nakrájíme na kousky. Do kastrolu nalijeme víno a přivedeme do varu. Přidáme Maggi Harmonii Chuti, nakrájenou zeleninu, promícháme a přivedeme do varu. Na zeleninu položíme kousky pstruha, přiklopíme pokličkou a asi 1 minutu dusíme. Pak vypneme přívod tepla a necháme asi 5 minut bez odklopení pokličky stát. Hotové porce pstruha dáme stranou a do kastrolu nalijeme Maggi Boloňskou omáčku. Omáčku zjemníme zakysanou smetanou .

Žádné komentáře:

Okomentovat