21. srpna 2010

Hovězí maso po čínsky s ovocem

hovězí maso, rajčatový protlak, kečup, mandle, hrušky nebo broskve, cibule, sojová omáčka, worčestrová omáčka, olej, sůl, pepř
Na oleji osmažíme do růžova na drobno nakrájenou střední cibulku, přidáme hovězí maso (lze použít konzervu Hovězí maso ve vlastní šťávě nebo i jiné maso). Maso opečeme a přidáme rajčatový protlak. Promícháme a dolijeme vodou. Připravíme si oloupané mandle, drobně nasekané a nakrájené hrušky nebo broskve. Přidáme k masu a necháme povařit do změknutí masa. Přidáme sojovou a Worčestrovou omáčku, trochu soli a pepře. Není potřeba zahušťovat, jen pro lepší chuť je možné přidat kečup. Podáváme nejlépe s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat