Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. července 2012
Polévka z tvrdého chleba
Tvrdý chléb, který si předem nasušíme nakrájený na malé kousky (nejlepší je kůrka),dáme vařit společně s kostkami brambor.Když jsou brambory měkké a chléb rozvařený přidáme drcený česnek, sůl,pepř, majoránku, smaženou cibulku, zelenou petrželku, vajíčko a nakonec vmícháme šlehačku. Chleba dáme hodně, aby polévku zahustil.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat