Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. července 2012
Letní polévka s pohankou
Na lžíci tuku necháme zrůžovět cibuli, zalijeme 1 1/4 I vody, přidáme 4 zrnka nového koření, špetku kmínu a soli. Drobně nakrájíme a postupně do vroucí polévky vhazujeme mrkev, kedluben, kousek květáku, brokolici, 5 růžiček kapusty,2 žampiony a 2 brambory. Dále přidáme 1 dl proprané a spařené pohanky. Vaříme,až vše změkne a nakonec přidáme stroužek česneku (utřený ), špetku majoránky a nať libečku a pažitku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat