Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. července 2012
Dršťková polévka z masáků
Masáky rozkrájené na nudličky dáme vařit do vývaru z masa (kostí) nebo z masoxu.Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli a vaříme. Připravíme si jíšku, kterou do polévky přidáme. Nakonec dáme 2 až 3 stroužky česneku, majoránku a na troše tuku rozpuštěnou sladkou papriku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat