Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. července 2012
Krůtí fazolový Eintopf
15 dkg bílých namočených fazolí dáme vařit do tlakového hrnce spolu s krůtími drůbky. V jiném hrnci necháme na oleji zpěnit cibuli, dáme na ní podusit 0,5 hlávky pokrájeného bílého zelí a 2 lžíce červené papriky. Zalijeme vývarem z masa a fazolí, dáme dvě mrkve, 0,5 kapusty a 0,5 celeru pokrájené na nudličky. Okořeníme solí, pepřem, dobromyslí, povaříme,přidáme uvařené fazole a pokrájené maso z drůbků, zahustíme moukou nebo smetanou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat