Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. července 2012
Dobračka-polévka
Do vařící vody dáme česnekový bujón (podle chuti i jiný, může být i masový, zeleninový vývar). K tomu přidáme 2 drobně nakrájené brambory, drcený kmín, sůl,2 lžíce dětské krupičky, zeleninu (mrkev,petržel, cibuli, pórek) a vše uvaříme doměkka. Do uvařené polévky rozšleháme 1 vejce a povaříme. Nakonec přidáme rozmačkanýčesnek, zelenou drobně sekanou petržel, libeček nebo i pažitku, na jaře i mladé kopřivy.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat