Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. července 2012
Česnečka s kaše
Uděláme dobrou bramborovou kaši s mlékem a máslem. Vodu z brambor dáme stranou a společně s částí kaše dáme do lednice na příští den. Druhý den kaši zalijeme vývarem z brambor a dle potřeby částečně vodou. Rozvaříme, přidáme majoránku, špetku drceného kmínu, kdo může i pepře. Nakonec přidáme rozetřený česnek a trochu povaříme. Přidáme rozkvedlané vejce. Kořeníme pažitkou a při vaření lze dochutit i masoxem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat