Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
4. července 2012
Mléčná polévka bez mléka
Základem je, že se vaří oloupané brambory (neošetřené a bez klíčků - ne na jaře).Vidličkou rozmačkáme 1 až 2 kousky brambor (1 porce) s utřeným česnekem a kouskem másla (tukem Flora nebo podobně) do jednotlivých talířů a zamícháme na kašičku. Potom zalijeme vodou z brambor, rozmícháme a dochutíme nasekanou pažitkou,petrželkou. Voda z brambor nesmí být přesolená, myslím na to již dopředu. Polévka se sama mléčně zakalí.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat