Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. července 2012
Čtvrťhodinová polévka
Z másla (tuku) a hladké mouky udělat jíšku, do toho klepnout vejce, na ohni zamíchat.Do 1 I vody nebo vývaru nasypat vzniklé žmolky, přidat zeleninu (mrkev,petržel, celer, brokolici, květák) a 5 minut povařit. Přidat pažitku, petrželku nebo mladé kopřivy.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat