Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. července 2012
Celeračka
Větší oloupaný a na kousky nakrájený celer uvaříme doměkka. Rozmixujeme a zahustíme jíškou ze 2 lžic hladké mouky a 2 lžic tuku. Ochutíme masoxem, dochutíme solí a celerovou a petrželovou natí (i sušenou).Nakonec vmícháme 1 kysanou smetanu (malou), do které jsme utřela žloutek.Již déle nevaříme. Na talíř přidáme kostičky osmažené housky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat