Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. července 2012
Horolezecká polévka
Na tuku osmažíme cibuli a 2 až 3 lžíce vloček. Přidáme 5 až 10 dkg na nudličky nakrájeného salámu a dosmažíme. Zalijeme vodou a vaříme, až jsou vločky poloměkké.Potom přidáme 10 dkg smetanového sýra. Dobře rozvaříme a přidáme rozšlehané vejce. Do hotové polévky přidáme pažitku nebo petrželku. Podáváme k večeři s rohlíkem nebo chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat