Na rozpálený olej dáme cibuli a zeleninu nakrájené na kostičky, osmahneme dohněda a vyjmeme. Vložíme maso, opražíme dohněda, zalijeme vodou, vaříme a sbíráme pěnu. Přidáme zeleninu, česnek, bobkový list, jalovec, celý pepř a tymián. Vaříme pod poklicí. Po hodině vyjmeme maso a nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme, přecedíme, přidáme maso a prohřejeme. Podáváme s polotuhou šlehačkou, podle chuti poprášíme kari.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Zvěřinový vývar se šlehačkou
750 g masa s kostí ze zvěřiny, 500 g telecích nožiček, mrkev, petržel, 100 g celeru, cibuli, stroužek česneku, 3 lžíce oleje, bobkový list, bobuli jalovce, lžičku celého pepře, tymián, sůl, pepř, 1/8 l šlehačky, kari
Na rozpálený olej dáme cibuli a zeleninu nakrájené na kostičky, osmahneme dohněda a vyjmeme. Vložíme maso, opražíme dohněda, zalijeme vodou, vaříme a sbíráme pěnu. Přidáme zeleninu, česnek, bobkový list, jalovec, celý pepř a tymián. Vaříme pod poklicí. Po hodině vyjmeme maso a nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme, přecedíme, přidáme maso a prohřejeme. Podáváme s polotuhou šlehačkou, podle chuti poprášíme kari.
Na rozpálený olej dáme cibuli a zeleninu nakrájené na kostičky, osmahneme dohněda a vyjmeme. Vložíme maso, opražíme dohněda, zalijeme vodou, vaříme a sbíráme pěnu. Přidáme zeleninu, česnek, bobkový list, jalovec, celý pepř a tymián. Vaříme pod poklicí. Po hodině vyjmeme maso a nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme, přecedíme, přidáme maso a prohřejeme. Podáváme s polotuhou šlehačkou, podle chuti poprášíme kari.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat