Sýr a máslo rozpustíme a smícháme s ustrouhaným jablkem a moukou. Přidáme mléko, vývar, kmín, sůl, našleháme a dobře povaříme. Nakonec vmícháme žloutky a už jen prohřejeme a nevaříme. Před podáním do švýcarské sýrové polévky přidáme sekanou petrželku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Švýcarská sýrová polévka
2 trojúhelníčky taveného sýra, 30 g másla, jablko, 50 g hladké mouky, 0,25 l mléka, 1 l masového vývaru, 0,5 lžičky kmínu, sůl, 2 žloutky, petrželka
Sýr a máslo rozpustíme a smícháme s ustrouhaným jablkem a moukou. Přidáme mléko, vývar, kmín, sůl, našleháme a dobře povaříme. Nakonec vmícháme žloutky a už jen prohřejeme a nevaříme. Před podáním do švýcarské sýrové polévky přidáme sekanou petrželku.
Sýr a máslo rozpustíme a smícháme s ustrouhaným jablkem a moukou. Přidáme mléko, vývar, kmín, sůl, našleháme a dobře povaříme. Nakonec vmícháme žloutky a už jen prohřejeme a nevaříme. Před podáním do švýcarské sýrové polévky přidáme sekanou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat