Redkvičky očistíme, ale neloupáme. Nakrájíme je na tenké plátky a dáme vařit do osolené vody. Zahustíme světlou jíškou a povaříme. Před podávním dáme do polévky, rozkvedlaný žloutek nebo celé vajíčko a jemně sekanou pažitku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Redkvičková polévka
2 svazečky ředkviček, 3 dkg másla, 3 dkg mouky, žloutek, jemně sekaná pažitka
Redkvičky očistíme, ale neloupáme. Nakrájíme je na tenké plátky a dáme vařit do osolené vody. Zahustíme světlou jíškou a povaříme. Před podávním dáme do polévky, rozkvedlaný žloutek nebo celé vajíčko a jemně sekanou pažitku.
Redkvičky očistíme, ale neloupáme. Nakrájíme je na tenké plátky a dáme vařit do osolené vody. Zahustíme světlou jíškou a povaříme. Před podávním dáme do polévky, rozkvedlaný žloutek nebo celé vajíčko a jemně sekanou pažitku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat