Zpěníme cibuli, přidáme kostičky kořenové zeleniny a osmahneme. Zasypeme lžičkou papriky, necháme zpěnit, zalijeme horkou vodou, dáme pepř a vaříme. K poloměkké zelenině přidáme kostičky brambor. Dovaříme a nasypeme nakrájenou petrželku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Dobrá zeleninová polévka
40 g másla, 80 g cibule, 100 g kořenové zeleniny, lžička sladké papriky, mletý pepř, sůl, 200 g brambor, zelená petrželka, na smažení olej, voda
Zpěníme cibuli, přidáme kostičky kořenové zeleniny a osmahneme. Zasypeme lžičkou papriky, necháme zpěnit, zalijeme horkou vodou, dáme pepř a vaříme. K poloměkké zelenině přidáme kostičky brambor. Dovaříme a nasypeme nakrájenou petrželku.
Zpěníme cibuli, přidáme kostičky kořenové zeleniny a osmahneme. Zasypeme lžičkou papriky, necháme zpěnit, zalijeme horkou vodou, dáme pepř a vaříme. K poloměkké zelenině přidáme kostičky brambor. Dovaříme a nasypeme nakrájenou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat