Kyselé mléko s vodou svaříme s kmínem, osolíme a zavaříme vajíčko rozkvedlané v troše mléka s moukou. Polévka musí být hustá jako krém. Na talíře rozdělíme brambory uvařené ve slané vodě a zalijeme je horkou polévkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Polévka z kyselého mléka s brambory
3/4 l mléka kyselého, 1/4 l vody, kmín, sul, vejce, šálek mléka se 2 lžícemi mouky, vařené brambory
Kyselé mléko s vodou svaříme s kmínem, osolíme a zavaříme vajíčko rozkvedlané v troše mléka s moukou. Polévka musí být hustá jako krém. Na talíře rozdělíme brambory uvařené ve slané vodě a zalijeme je horkou polévkou.
Kyselé mléko s vodou svaříme s kmínem, osolíme a zavaříme vajíčko rozkvedlané v troše mléka s moukou. Polévka musí být hustá jako krém. Na talíře rozdělíme brambory uvařené ve slané vodě a zalijeme je horkou polévkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat