Do vroucího vývaru přidáme na kostičky nakrájené brambory a uzené maso. Až jsou brambory měkké, přidáme koření, česnek a rozšlehané vejce. Krátce povaříme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Dobrá česnečka
litr vývaru, 2 větší brambory, 150 g uzeného masa (nebo šunky), vejce, 6-10 stroužků česneku , koření (sůl, pepř,majoránka, vegeta)
Do vroucího vývaru přidáme na kostičky nakrájené brambory a uzené maso. Až jsou brambory měkké, přidáme koření, česnek a rozšlehané vejce. Krátce povaříme.
Do vroucího vývaru přidáme na kostičky nakrájené brambory a uzené maso. Až jsou brambory měkké, přidáme koření, česnek a rozšlehané vejce. Krátce povaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat