Propláchnutý oves dáme do hrnce, zalijeme ho vodou, osolíme a zvolna uvaříme do poloměkka. V kastrole na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené uzené maso, na kostičky nakrájenou zeleninu, předvařený oves, kostku bujónu, osolíme a okořeníme, a vše uvaříme doměkka. Ovesný eintopf jíme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Ovesný eintopf
200 g loupaný oves, 150 g uzené maso, cibule, mrkev, petržel, plátek celeru, 150 g hlávkové zelí, 2 lžíce sádlo, masový bujón, sůl, pepř, kmín, majoránka
Propláchnutý oves dáme do hrnce, zalijeme ho vodou, osolíme a zvolna uvaříme do poloměkka. V kastrole na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené uzené maso, na kostičky nakrájenou zeleninu, předvařený oves, kostku bujónu, osolíme a okořeníme, a vše uvaříme doměkka. Ovesný eintopf jíme s chlebem.
Propláchnutý oves dáme do hrnce, zalijeme ho vodou, osolíme a zvolna uvaříme do poloměkka. V kastrole na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené uzené maso, na kostičky nakrájenou zeleninu, předvařený oves, kostku bujónu, osolíme a okořeníme, a vše uvaříme doměkka. Ovesný eintopf jíme s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat