Cibuli zpěníme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a zároveň se sladkou paprikou, kmínem a solí přidáme k cibuli. Krátce osmahneme, mírně podlijemea dusíme téměř doměkka. K poloměkkému masu přidáme drobně nakrájenou mrkev, petržel, brambory, zředíme vodou a dovaříme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Dochutíme majoránkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Lehká hovězí polévka
cibule, 100 g hovězí kýty, 3 mrkve, 2 brambory, petržel, 2 lžíce mouky, sladká mletá paprika, sůl, mletý kmín, majoránka, olej
Cibuli zpěníme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a zároveň se sladkou paprikou, kmínem a solí přidáme k cibuli. Krátce osmahneme, mírně podlijemea dusíme téměř doměkka. K poloměkkému masu přidáme drobně nakrájenou mrkev, petržel, brambory, zředíme vodou a dovaříme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Dochutíme majoránkou.
Cibuli zpěníme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a zároveň se sladkou paprikou, kmínem a solí přidáme k cibuli. Krátce osmahneme, mírně podlijemea dusíme téměř doměkka. K poloměkkému masu přidáme drobně nakrájenou mrkev, petržel, brambory, zředíme vodou a dovaříme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Dochutíme majoránkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat