3 lžíce hladké mouky opražíme nasucho, zalijeme litrem vody a rozmícháme, přidáme hrášek a vaříme cca 20 ninut. V jogurtu rozmícháme vajíčko a pomalu za stálého míchání vlijem do polévky - přidáme 1 rozetřený česnek, osolíme, přidáme trochu majoránky a dle chuti opepříme. Hráškovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Hrášková polévka
mražený hrášek, česnek, hladká mouka, jogurt, vajíčko, sůl, majoránka, pepř
3 lžíce hladké mouky opražíme nasucho, zalijeme litrem vody a rozmícháme, přidáme hrášek a vaříme cca 20 ninut. V jogurtu rozmícháme vajíčko a pomalu za stálého míchání vlijem do polévky - přidáme 1 rozetřený česnek, osolíme, přidáme trochu majoránky a dle chuti opepříme. Hráškovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.
3 lžíce hladké mouky opražíme nasucho, zalijeme litrem vody a rozmícháme, přidáme hrášek a vaříme cca 20 ninut. V jogurtu rozmícháme vajíčko a pomalu za stálého míchání vlijem do polévky - přidáme 1 rozetřený česnek, osolíme, přidáme trochu majoránky a dle chuti opepříme. Hráškovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat