Hovězí vývar připravíme z předního hovězího masa, z kostí nebo z hovězího bujónu v kostce. na 1 litr potřebujeme 2 kostky. Do polévkové mísy nastrouháme sýr, zalijeme ho smetanou a přidáme žloutky. Dbáme, aby se neroztekly. Vše zalijeme vařícím bujónem a posypeme jemně nakrájenou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Sýrový bujón
4 lžíce strouhaný sýt (gouda, ementál apod.), 2 dcl sladká smetana, 4 žloutek, 1 litr silný vývar, petrželka
Hovězí vývar připravíme z předního hovězího masa, z kostí nebo z hovězího bujónu v kostce. na 1 litr potřebujeme 2 kostky. Do polévkové mísy nastrouháme sýr, zalijeme ho smetanou a přidáme žloutky. Dbáme, aby se neroztekly. Vše zalijeme vařícím bujónem a posypeme jemně nakrájenou petrželkou.
Hovězí vývar připravíme z předního hovězího masa, z kostí nebo z hovězího bujónu v kostce. na 1 litr potřebujeme 2 kostky. Do polévkové mísy nastrouháme sýr, zalijeme ho smetanou a přidáme žloutky. Dbáme, aby se neroztekly. Vše zalijeme vařícím bujónem a posypeme jemně nakrájenou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat