Očištěný, vypraný pórek nakrájíme na kolečka, dáme do osolené vody a vaříme ho. Když změkne, přidáme na kousky pokrájený sýr, masox a máslo. Prohřejeme velmi pomalu na mírném ohni. Hotovou pórkovou polévku ochutíme petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Srbská pórková polévka s taveným sýrem
litr voda, 150 g pórek, 30 g máslo, 200 g tavený sýr, masox, sůl, petrželka
Očištěný, vypraný pórek nakrájíme na kolečka, dáme do osolené vody a vaříme ho. Když změkne, přidáme na kousky pokrájený sýr, masox a máslo. Prohřejeme velmi pomalu na mírném ohni. Hotovou pórkovou polévku ochutíme petrželkou.
Očištěný, vypraný pórek nakrájíme na kolečka, dáme do osolené vody a vaříme ho. Když změkne, přidáme na kousky pokrájený sýr, masox a máslo. Prohřejeme velmi pomalu na mírném ohni. Hotovou pórkovou polévku ochutíme petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat