Krupky opereme,e vložíme do vařícího vývaru, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou zeleninu, houby a povaříme 20 minut. Nakonec přidáme na sádle opečený na kostičky nakrájený salám. Ještě krátce povaříme, podle chuti osolíme a opepříme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Krupková polévka se salámem
1 l hovězího vývaru, 5 dkg trhaných krup, šálek kořenové zeleniny, trochu hub, 5 dkg salámu, lžíce sádla
Krupky opereme,e vložíme do vařícího vývaru, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou zeleninu, houby a povaříme 20 minut. Nakonec přidáme na sádle opečený na kostičky nakrájený salám. Ještě krátce povaříme, podle chuti osolíme a opepříme.
Krupky opereme,e vložíme do vařícího vývaru, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou zeleninu, houby a povaříme 20 minut. Nakonec přidáme na sádle opečený na kostičky nakrájený salám. Ještě krátce povaříme, podle chuti osolíme a opepříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat