Oloupané a na kostičky nakrájené brambory uvaříme ve slané vodě s kmínem doměkka. Ve smetaně rozkvedláme mouku a za stáleho míchání vlijeme do vývaru. Polévku povaříme, přidáme natvrdo uvařené vajíčka, usekaná na kostičky, jemně usekanou petrželku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Bramborová polévka s kyselou smetanou
1 l vody, 40 dkg brambor, 2 vejce natvrdo, 1/4 l kyselé smetany, 2 lžičky hladké mouky, lžička másla, sul, kmín, petrželová nať
Oloupané a na kostičky nakrájené brambory uvaříme ve slané vodě s kmínem doměkka. Ve smetaně rozkvedláme mouku a za stáleho míchání vlijeme do vývaru. Polévku povaříme, přidáme natvrdo uvařené vajíčka, usekaná na kostičky, jemně usekanou petrželku.
Oloupané a na kostičky nakrájené brambory uvaříme ve slané vodě s kmínem doměkka. Ve smetaně rozkvedláme mouku a za stáleho míchání vlijeme do vývaru. Polévku povaříme, přidáme natvrdo uvařené vajíčka, usekaná na kostičky, jemně usekanou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat