Cibuli nakrájenou na nudličky s nasekaným česnekem orestujeme, přidáme maso a koření. Po 10 minutách přidáme papriku nakrájenou na nudličky, cuketu, na čtvrtky nakrájené rajčata a předem namočené fazole. Osolíme, zalijeme zeleninovým vývarem a zeleninovou polévku vaříme, dokud fazole nezměknou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Ostrá zeleninová polévka
2 cibule, 6 stroužků česneku, 8 lžic oleje, 350g mletého masa, 3 zelené papriky, 400g oloupané cukety bez jader, 750 g oloupaných rajčat, 250 g červených fazoli, 1 l zelenivého vývaru, sůl, pepř, pálivá paprika, rozmarýn, oregano
Cibuli nakrájenou na nudličky s nasekaným česnekem orestujeme, přidáme maso a koření. Po 10 minutách přidáme papriku nakrájenou na nudličky, cuketu, na čtvrtky nakrájené rajčata a předem namočené fazole. Osolíme, zalijeme zeleninovým vývarem a zeleninovou polévku vaříme, dokud fazole nezměknou.
Cibuli nakrájenou na nudličky s nasekaným česnekem orestujeme, přidáme maso a koření. Po 10 minutách přidáme papriku nakrájenou na nudličky, cuketu, na čtvrtky nakrájené rajčata a předem namočené fazole. Osolíme, zalijeme zeleninovým vývarem a zeleninovou polévku vaříme, dokud fazole nezměknou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat