Do studené vody vložíme očištěnou slepici, osolíme, přidáme pár kuliček celého pepře a nového koření a necháme mírně vařit. Před změknutím slepice přidáme kořenovou zeleninu, kousek masoxu a vaříme do změknutí. Maso a zeleninu vyjmeme, vývar přecedíme a do polévky zavaříme játrové knedlíčky. Slepičí polévku s játrovými knedlíčky ozdobíme petrželovou natí a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
250 g slepice, 1500 g voda, 100 g kořenová zelenina, sůl, celý pepř, nové koření, petrželová nať na ozdobu 0,5 kostky masox
Do studené vody vložíme očištěnou slepici, osolíme, přidáme pár kuliček celého pepře a nového koření a necháme mírně vařit. Před změknutím slepice přidáme kořenovou zeleninu, kousek masoxu a vaříme do změknutí. Maso a zeleninu vyjmeme, vývar přecedíme a do polévky zavaříme játrové knedlíčky. Slepičí polévku s játrovými knedlíčky ozdobíme petrželovou natí a podáváme.
Do studené vody vložíme očištěnou slepici, osolíme, přidáme pár kuliček celého pepře a nového koření a necháme mírně vařit. Před změknutím slepice přidáme kořenovou zeleninu, kousek masoxu a vaříme do změknutí. Maso a zeleninu vyjmeme, vývar přecedíme a do polévky zavaříme játrové knedlíčky. Slepičí polévku s játrovými knedlíčky ozdobíme petrželovou natí a podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat