Očistíme a omyjeme zeleninu a nakrájíme ji na drobné kousky nebo ji nastrouháme, záleží na tom, co máte ráda. V hrnci rozehřejeme olej a zeleninu podusíme asi 5 minut. Přilijeme vodu, osolíme, přiklopíme poklicí a vaříme 15 minut.Do polévky zavaříme připravené domácí nudle a polévku ještě ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Zeleninový vývar s domácími nudlemi
20 dkg zelenina - mrkev, petržel, celer, kapusta, hrášek, fazolové lusky, kedluben apod., 3 lžíce olej, sůl domácí nudle, petrželka nebo pažitka na ozdobu
Očistíme a omyjeme zeleninu a nakrájíme ji na drobné kousky nebo ji nastrouháme, záleží na tom, co máte ráda. V hrnci rozehřejeme olej a zeleninu podusíme asi 5 minut. Přilijeme vodu, osolíme, přiklopíme poklicí a vaříme 15 minut.Do polévky zavaříme připravené domácí nudle a polévku ještě ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.
Očistíme a omyjeme zeleninu a nakrájíme ji na drobné kousky nebo ji nastrouháme, záleží na tom, co máte ráda. V hrnci rozehřejeme olej a zeleninu podusíme asi 5 minut. Přilijeme vodu, osolíme, přiklopíme poklicí a vaříme 15 minut.Do polévky zavaříme připravené domácí nudle a polévku ještě ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat