Mladé maso zalijeme studenou vodou a vaříme s masoxem asi půl hodiny. Přidáme pokrájenou osmaženou zeleninu a sůl. Povaříme asi 15 minut. Nakonec hovězí polévku z mletého masa posypeme sekanou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Rychlá hovězí polévka z mletého masa
1,5 l vody, 25 dkg mletého masa, 10 dkg zeleniny, 0,5 lžičky soli, 0,5masoxu, zelená petrželka
Mladé maso zalijeme studenou vodou a vaříme s masoxem asi půl hodiny. Přidáme pokrájenou osmaženou zeleninu a sůl. Povaříme asi 15 minut. Nakonec hovězí polévku z mletého masa posypeme sekanou petrželkou.
Mladé maso zalijeme studenou vodou a vaříme s masoxem asi půl hodiny. Přidáme pokrájenou osmaženou zeleninu a sůl. Povaříme asi 15 minut. Nakonec hovězí polévku z mletého masa posypeme sekanou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat