Rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme a drobně nakrájíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku a česnek, přidáme rajčata a krátce podusíme. Zalijeme vodou, přidáme bujónovou kostku, osolíme, opepříme a povaříme, nakonec vmícháme nasekanou petrželku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Polévka z cuket a rajčat
malá cuketa, 300 g rajčat, 2 lžíce olivového oleje, kostka zeleninového bujónu, malá cibule, stroužek česneku, sůl, pepř, pažitka nebo petrželka
Rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme a drobně nakrájíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku a česnek, přidáme rajčata a krátce podusíme. Zalijeme vodou, přidáme bujónovou kostku, osolíme, opepříme a povaříme, nakonec vmícháme nasekanou petrželku.
Rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme a drobně nakrájíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku a česnek, přidáme rajčata a krátce podusíme. Zalijeme vodou, přidáme bujónovou kostku, osolíme, opepříme a povaříme, nakonec vmícháme nasekanou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat