Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli,přidáme krupici a osmažíme. Zalijeme studenou vodou, rozšleháme, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu s brambory. Osolíme a okořeníme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Bramborová polévka s krupicí
3 brambory, 3 mrkve, olej, cibule, celer, petržel, sůl, drcený kmín, majoránku, 3 lžíce krupice
Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli,přidáme krupici a osmažíme. Zalijeme studenou vodou, rozšleháme, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu s brambory. Osolíme a okořeníme.
Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli,přidáme krupici a osmažíme. Zalijeme studenou vodou, rozšleháme, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu s brambory. Osolíme a okořeníme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat