Do hrnce s vodou nakrájíme chleba, osolíme, přidáme kmín, masox a cibuli a rozvaříme do měkka. Propasírujeme přes síto nebo rozmixujeme. V mléce rozkvedláme vejce, vlijeme a necháme přejít var. Nakonec nasypeme posekanou petrželku nebo pažitku a přidáme kousek čerstvého másla.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Chlebovnice
2 krajíčky chleba, cibule, sůl, kmín, máslo, 2 hrnky mléka, 2 vejce, masox, petrželka nebo pažitka
Do hrnce s vodou nakrájíme chleba, osolíme, přidáme kmín, masox a cibuli a rozvaříme do měkka. Propasírujeme přes síto nebo rozmixujeme. V mléce rozkvedláme vejce, vlijeme a necháme přejít var. Nakonec nasypeme posekanou petrželku nebo pažitku a přidáme kousek čerstvého másla.
Do hrnce s vodou nakrájíme chleba, osolíme, přidáme kmín, masox a cibuli a rozvaříme do měkka. Propasírujeme přes síto nebo rozmixujeme. V mléce rozkvedláme vejce, vlijeme a necháme přejít var. Nakonec nasypeme posekanou petrželku nebo pažitku a přidáme kousek čerstvého másla.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat