Vepřové nožičky dukladně očistíme a vložíme do osolené vody. Vaříme je téměř do měkka. Pak vývar přecedíme, přidáme nakrájenou zeleninu, vykoštěné drobně nakrájené maso a společně dovaříme. Po odstavení s plotny přidáme jemně usekanou petrželovou nať.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Polévka z vepřových nožiček
2 vepřové nožičky, kousek hlávky zelí, šálek nakrájené kořenové zeleniny, sul, petrželová nať
Vepřové nožičky dukladně očistíme a vložíme do osolené vody. Vaříme je téměř do měkka. Pak vývar přecedíme, přidáme nakrájenou zeleninu, vykoštěné drobně nakrájené maso a společně dovaříme. Po odstavení s plotny přidáme jemně usekanou petrželovou nať.
Vepřové nožičky dukladně očistíme a vložíme do osolené vody. Vaříme je téměř do měkka. Pak vývar přecedíme, přidáme nakrájenou zeleninu, vykoštěné drobně nakrájené maso a společně dovaříme. Po odstavení s plotny přidáme jemně usekanou petrželovou nať.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat