Chřest dáme vařit. Uděláme jíšku, zalijeme vývarem, přidáme mléko, sůl, pepř, muškátový květ a dáme vařit. Poté přidáme nakrájený chřest a opět vaříme 10 minut. Nakonec přidáme šlehačku pro zjemnění chuti a krátce povaříme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Chřestový krém
máslo, hladká mouka, 1 l vody, sůl, pepř, muškátový květ , 1/4 l šlehačky, 1 l mléka, sterilovaný chřest
Chřest dáme vařit. Uděláme jíšku, zalijeme vývarem, přidáme mléko, sůl, pepř, muškátový květ a dáme vařit. Poté přidáme nakrájený chřest a opět vaříme 10 minut. Nakonec přidáme šlehačku pro zjemnění chuti a krátce povaříme.
Chřest dáme vařit. Uděláme jíšku, zalijeme vývarem, přidáme mléko, sůl, pepř, muškátový květ a dáme vařit. Poté přidáme nakrájený chřest a opět vaříme 10 minut. Nakonec přidáme šlehačku pro zjemnění chuti a krátce povaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat