Světlou jíšku z oleje a mouky zředíme vývarem a povaříme. Opláchuté a jemně nakrájené bylinky přidáme do polévky a krátce povaříme. Přlijeme v mléce rozšlehaný žloutek, krátce povaříme, odstavime a přidáme jemně nakrájenou petrželku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Bylinková polévka
1 l masového vývaru, 20 g polohrubé mouky, 20 g oleje, 2 dl mléka, 2 žloutek, dobromysl, petržel, kopřivy
Světlou jíšku z oleje a mouky zředíme vývarem a povaříme. Opláchuté a jemně nakrájené bylinky přidáme do polévky a krátce povaříme. Přlijeme v mléce rozšlehaný žloutek, krátce povaříme, odstavime a přidáme jemně nakrájenou petrželku.
Světlou jíšku z oleje a mouky zředíme vývarem a povaříme. Opláchuté a jemně nakrájené bylinky přidáme do polévky a krátce povaříme. Přlijeme v mléce rozšlehaný žloutek, krátce povaříme, odstavime a přidáme jemně nakrájenou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat