Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli do světležluta, přidáme játra nakrájená na velmi drobné kousky, osmahneme dozlatova, zaprášíme moukou a zalijeme vodou. Vaříme a jakmile játra změknou, vyjmeme je, rozemeleme na masovém strojku a vložíme zpět do procezené polévky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Játrová polévka
15 dkg jater, 3 dkg sádla, cibule, 2 1/2 dkg mouky, žemle, 3 dkg tuku
Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli do světležluta, přidáme játra nakrájená na velmi drobné kousky, osmahneme dozlatova, zaprášíme moukou a zalijeme vodou. Vaříme a jakmile játra změknou, vyjmeme je, rozemeleme na masovém strojku a vložíme zpět do procezené polévky.
Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli do světležluta, přidáme játra nakrájená na velmi drobné kousky, osmahneme dozlatova, zaprášíme moukou a zalijeme vodou. Vaříme a jakmile játra změknou, vyjmeme je, rozemeleme na masovém strojku a vložíme zpět do procezené polévky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat