V hrnci na polévku rozpálíme olej, přidáme 2-3 lžíce dětské krupičky nebo hrubé mouky a když nám vznikne něco jako jíška, rozklepneme do ní vejce a pilně mícháme, až se utvoří žmolky. Zalejeme vodou, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, nastrouhanou nebo hodně na jemno nasekanou cibuli a masox. Chuť hodně vylepší jedno menší propíchané rajče a několik neloupaných stroužků česneku, které taky propíchneme. Když kořenová zelenina změkne, je farská polévka hotová.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Farská polévka
kořenová zelenina, cibule, rajče, masox, dětská krupička, olej, vejce
V hrnci na polévku rozpálíme olej, přidáme 2-3 lžíce dětské krupičky nebo hrubé mouky a když nám vznikne něco jako jíška, rozklepneme do ní vejce a pilně mícháme, až se utvoří žmolky. Zalejeme vodou, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, nastrouhanou nebo hodně na jemno nasekanou cibuli a masox. Chuť hodně vylepší jedno menší propíchané rajče a několik neloupaných stroužků česneku, které taky propíchneme. Když kořenová zelenina změkne, je farská polévka hotová.
V hrnci na polévku rozpálíme olej, přidáme 2-3 lžíce dětské krupičky nebo hrubé mouky a když nám vznikne něco jako jíška, rozklepneme do ní vejce a pilně mícháme, až se utvoří žmolky. Zalejeme vodou, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, nastrouhanou nebo hodně na jemno nasekanou cibuli a masox. Chuť hodně vylepší jedno menší propíchané rajče a několik neloupaných stroužků česneku, které taky propíchneme. Když kořenová zelenina změkne, je farská polévka hotová.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat