Na masovém strojku semeleme játra s namočenou a vymačkanou žemlí a cibulí. Přidáme vejce, strouhanku, utřený česnek se solí, pepř, hladkou mouku a trochu majoránky. Směs dobře promícháme. Lžičkou tvoříme knedlíčky a zaváříme do již hotové polévky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Játrové knedlíčky
100 g hovězí játra, 50 g žemle, 30 g voda na žemle, 10 g cibule, 40 g strouhanka, 20 g hladká mouka, vejce sůl, pepř, česnek, majoránka
Na masovém strojku semeleme játra s namočenou a vymačkanou žemlí a cibulí. Přidáme vejce, strouhanku, utřený česnek se solí, pepř, hladkou mouku a trochu majoránky. Směs dobře promícháme. Lžičkou tvoříme knedlíčky a zaváříme do již hotové polévky.
Na masovém strojku semeleme játra s namočenou a vymačkanou žemlí a cibulí. Přidáme vejce, strouhanku, utřený česnek se solí, pepř, hladkou mouku a trochu majoránky. Směs dobře promícháme. Lžičkou tvoříme knedlíčky a zaváříme do již hotové polévky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat